Gülşen Önal Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

WEB https://763136.meb.k12.tr
Adres : EMRE MAH. 3802 SK. KAMİLE GÜRKAN İLKOKULU BLOK NO: 5 MERKEZ / ISPARTA
VİZYON : Otistik özellikleri olan öğrencilerimizin, ailelerinin de eğitim sürecine etkin olarak katılımını sağlayarak, sosyal hayatın içinde bağımsız yaşam becerileriyle donatılmış bireyler haline gelmeleri için çalışmalar yapmak; otizm konusunda toplumu bilinçlendirmede aktif rol almak; otistik çocukların aileleri ve yakınlarının mutluluğuna katkıda bulunmak için çalışıyoruz.
MİSYON : Bireysel farklılıkları ve otistik özellikleriyle mevcut eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan 3 - 15 yaş grubundaki otistik çocukların eğitimlerini, özelliklerine uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle, geliştirilmiş bireysel eğitim programları ve yöntemleri uygulayarak sağlamaya çalışıyoruz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler : 09.00 - 14.20
Yabancı Dil :
Isınma :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :